آنچه که باید درباره تلفن IP تحت شبکه بدانید

آنچه که باید درباره تلفن IP تحت شبکه بدانید

تلفن IP یا به عبارت بهتر IP Phone وسیله ای است جهت برقراری تماس VOIP.
عموماً تلفنه ای IP با اتصال به یک مرکز تلفن یا IPPBX امکانات بروز و زیادی را برای شما فراهم میکنند و باعث کاهش هزینه های مخابراتی و نگهداری شما خواهند شد. تلفن های IP عموما در چند دسته ارائه می شوند که گوشی های ساده یا Entry Level، گوشی های پیشرفته، گوشی های مدیریتی، گوشی های تصویری و بیسیم را می توان نام برد.با استفاده از IP Phone، کاربران می‌توانند شماره داخلی خودشان را با خود جا به جا کنند بطوری که در هر موقعیتی از شبکه با شماره داخلی خود، متصل شوند و هرگز یک مکالمه‌ را از دست ندهند. می‌توانید کنفرانس تلفنی با IP Phone ایجاد نمایید. می‌توانید اطلاعات web را درحال پاسخ به مکالمه بخوانید و یا به یک سرویس Web based برای چک کردن ایمیل، وضعیت هوا، شرایط ترافیک یا چک کردن موجودی خود در بانک متصل شوید.
کیفیت صوت و ضریب اطمینان در تلفن ویپ بالاتر از تلفن های سنتی می‌باشد و براحتی قابل مدیریت‌ کردن است. اکثر IP Phone ها دارای دو پورت شبکه می باشند بنابراین بدون نیاز به کابل کشی مجدد، می‌توانند از کابل موجود استفاده کرده و به PC متصل شوند. در صورت استفاده از سیستم تلفن تحت شبکه -VOIP-، تلفن نیز باید تحت شبکه باشند و یا با استفاده از مبدل، به شبکه متصل شوند.

نحوه انتخاب IP Phone مناسب:

جهت انتخاب وخرید یک تلفن “آی پی” مناسب موارد زیر را در نظر بگیرید:

1? کاربر مورد نظر در لحظه چند تماس دریافت می‌کند؟
این نکته مهمی است زیرا تعداد داخلی هایی را که یک تلفن تحت شبکه باید پشتیبانی کند را تعیین می کند. یک کارشناس می‌تواند نهایتاً با استفاده از 2 خط نیاز خود را مرتفع کند در حالی که اپراتورها، و مسئولان پذیرش، قاعدتاً به تعداد بیشتری از خطوط نیاز دارند.


2? کاربر چه خواسته هایی از تلفن دارد؟
امکاناتی از قبیل call waiting، کنفرانس تلفنی، صفحه نمایش مناسب، Hold کردن تماس، امکان اتصال هدست، دفتر تلفن و کلید های قابل برنامه ریزی از مواردی است که باید با توجه به نیاز کاربر مدنظر قرار گیرد.
3? آیا از PoE استفاده می‌کنید؟
اگر در حال حاضر از فناوری PoE (تأمین برق مورد نیاز از طریق شبکه) استفاده می‌کنید، باید تلفنی تهیه کنید که از این فناوری پشتیبانی می‌کند. توجه داشته باشید که استفاده از فناوری PoE جهت تامین برق مورد نیاز تلفن ها به شما این اطمینان را می دهد که هنگام قطع شدن جریان برق شهری، شما می توانید با تامین برق سوییچ PoE شبکه تلفن شرکت یا سازمان را زنده نگهدارید.
4? در سیستم تلفنی شما، از چه پروتکل ها و کدک هایی استفاده می شود؟
این نکته را در نظر داشته باشید که تلفن مورد نظر، با پروتکل ها و کدک های تحت پوشش سیستم تلفنی، سازگار باشد. بنابراین قبل از اقدام به خرید تلفن تحت شبکه درباره پروتکل ها و کدک های سیستم تلفنی مبتنی بر IP خود، آگاهی کسب کنید.
5? تخصیص بودجه لازم برای خرید تلفن تحت شبکه (IP Phone)
اگرچه قیمت، نباید به عنوان مهمترین فاکتور در خرید تلفن تحت شبکه مطرح باشد؛ اما تخصیص بودجه مشخص، به شما کمک می کند تا با دیدگاهی منطقی گزینه مناسب را با توجه به کارایی های مورد نیاز، انتخاب کنید.

آنچه که باید درباره تلفن IP تحت شبکه بدانید

منبع : pooyasys


نسخه جدید سیستم عامل اندروید نسخه 8?0 است

نسخه جدید سیستم عامل اندروید نسخه 8?0 است

شرکت گوگل همیشه نسخه جدید سیستم عاملی اندرویدی خود را نخست برای گوشی های هوشمندش منتشر می کند تا کاربران محصولات آن پیش از دیگر برندها سیستم عامل جدید را تجربه کرده و لذت ببرند. البته این رویکرد موجب افزایش فروش محصولات این گوشی هوشمند نیز شده است. در این میان سال گذشته اندروید 7?0 نوقا ابتدا برای نکسوس های گوگل منتشر شده و سپس با گذشت چند ماه برای دیگر تلفن های هوشمند انتشار پیدا نمود. در حالی که پیشتر گوگل اندروید O را برای کاربرانش معرفی کرده است، به نظر می رسد بزودی باید شاهد عرضه نسخه نهایی آن با نام کامل باشیم.

اگرچه گوگل اندروید جدید را معرفی کرده اما شماره نسخه و نام کامل آن آشکار نشده است و همین موضوع بحث های بسیاری را به وجود آورد. حال به تازگی مشخص شد اندروید O همان نسخه 8?0 سیستم عامل شرکت گوگل بوده اگرچه همچنان نام اصلی نامشخص باقی ماند. البته شایعه شد نام کامل آن اورئو خواهد بود که برگرفته از یک مدل بیسکویت می باشد. اگرچه انتظار می رفت اندروید O یک نسخه بالاتر از سایر نسخه ها باشد، اما گوگل خود نیز تصمیم داشت تا به عنوان سیستم عاملی جدید، آن را با شماره ورژنی متفاوت از دیگر نسخه ها معرفی کند.

آخرین و جدیدترین سیستم عامل موجود این کمپانی اندروید نوقا 7?1?1 بوده و پیشتر شایعه شد که اندروید O نسخه 7?2 است نه 8?0? این شایعه عجیب به نظر می رسید زیرا اندروید O به عنوان نسخه جدید می بایست شماره بالاتری داشته و ارتفایی از سوی گوگل دریافت کند. تاکنون سه آپدیت پیش نمایش نسخه توسعه دهنده اندروید O منتشر شد. از ویژگی های این نسخه کپی و پیست آسان، ذخیره اطلاعات در کروم و قابلیت مالتی تسکینگ ساده اشاره داشت. حال باید منتظر ماند تا نام اصلی این سیستم عامل توسط گوگل اعلام شود.

 


معرفی لای فای(Li-Fi)

معرفی لای فای(Li-Fi)

لای فای(Li-Fi) یا Light Fidelity (هماندهی با نور) است که توسط هارالد هاس ابداع شد و یک فناوری ارتباطی بی‌سیم دوسویه پرسرعت، مانند وای-فای است. لای‌فای زیرمجموعه‌ای از ارتباطات بی‌سیم نوری(OWC) است و می‌تواند مکملی برای ارتباطات فرکانس رادیویی یا جایگزینی برای فناوری‌های همه‌فرستی باشد.

در فناوری وای-فای از امواج رادیویی استفاده می‌شود، اما در لای-فای برای انتقال اطلاعات از نور مرئی ، فروسرخ و نزدیک به فرابنفش استفاده می‌شود. این فناوری بخشی از فناوری‌های ارتباطات نور مرئی است که توانایی حمل حجم بسیار بیشتری از اطلاعات را دارد. و به عنوان راه حلی برای غلبه بر محدودیت‌های پهنای باند فراکانس رادیویی پیشنهاد شد.

اطلاعات دودویی با رشته‌ای از صفرها و یک‌ها ساخته می‌شوند. هر منبعی نوری، می‌تواند رشته‌های این چنینی را به صورت رشته‌ای از خاموش‌ها و روشن‌ها منتقل نماید. برای استفاده از لای-فای به تجهیزات نوری گران‌قیمت نیازی نیست و لامپ‌های ال ای دی می‌توانند برای جابجایی اطلاعات استفاده شوند. بالاترین سرعتی که فناوری لای-فای ثبت کرده است میزان 10 گیگابیت بر ثانیه است.

قابلیت لای فای (Li-Fi)

از مزایای لای-فای می‌توان از آن در مکان‌های حساس به امواج الکترومغناطیسی مانند کابین هواپیما و بیمارستانها، بدون ایجاد تداخل الکترومغناطیسی، استفاده نمود. وای-فای و لای-فای هر دو برای ارتباط از امواج طیف الکترومغناطیسی استفاده می‌کنند. اما وای-فای از فرکانس‌های رادیویی و لای-فای از فرکانس‌های نور مرئی استفاده می‌کنند. در ظرفیت نور مرئی در حدود 10000 مرتبه از ظرفیت کل طیف امواج رادیوی بیشتر است.

 

این  تکنولوژی مورد بحث تماما بیسیم است و تا حدود زیادی شبیه به وای فای عمل می کند. پروفسور Haas همچنین مدعی شده که این فناوری می تواند با تکنولوژی کنونی لامپ های حبابی که احتمالا در منزل خود دارید هم کار کند. در واقع لای فای روی پروتکل های وایرلسی شبیه به 802?11 وای فای کار می کند.

لای فای با همه ی سرعت و سایر مزیت های مشکلات زیر را هم دارد که سبب می شود نتوان آن را جایگزین وای فای کرد :

1? لای فای را نمی توان در نور مستقیم آفتاب (یا دیگر شرایط دارای نورهای تند و زننده) قرار داد چراکه در این صورت، آشکارسازهای نوری نمی توانند امواج نوری حاوی دیتا را شناسایی کنند.

2? نیاز به خط دید مستقیم از جمله معایب اصلی و دردسر آفرین این فناوری است که در غیر اینصورت دسترسی تان به اینترنت قطع می شود.

 

منبع: pooyasys


نمایندگی پاناسونیک در تهران

نمایندگی پاناسونیک در تهران

 

نمایندگی پاناسونیک با تکیه بر الطاف الهی و همچنین با بهره گیری از برترین مهندسین و متخصصین کشور، توانسته است در طول سال‌های اخیر بالاترین سطح کیفی خدمات را در زمینه فروش و خدمات پس از آن به مشتریان خود عرضه دارد. چیره‌دستی کارشناسان این مجموعه در کنار بهره‌مندی از به‌روزترین امکانات تعمیر و ابزارآلات ترمیم، زمینه‌ای فراهم کرده تا پویایی و کیفیت، دو ویژگی لاینفک خدمات ارائه شده در نمایندگی پاناسونیک گردد. محصولات مخابراتی پاناسونیک به خصوص تلفن پاناسونیک، یکی از برند های جذاب می باشد که مورد مقبولیت عمومی قرار گرفته است.

 

 

 

این برند و محصولات آن با کیفیت های متفاوت ، قابلیت های مدرن و کارآیی بالا نسبت به برند های دیگر برتری دارد.همچنین تنوع محصولات پاناسونیک نیز تحسین مخاطبین را بر می انگیزد.شرکت ایده آل گستر سالیان زیادی است که در زمینه ارائه محصولات متنوع شرکت پاناسونیک دربخش های مخابراتی آن، مشغول به فعالیت می باشد.ارائه انواع تلفن ها، در قالب های گوناگون بی سیم و رومیزی و با تنوع بسیار زیاد، ارائه انواع دستگاه های فکس و همچنین سیستم های اداری سانترال مشغول به فعالیت می باشد.

 

تعمیرات پاناسونیک در واحدهای مجزا و به صورت تخصصی انجام می شود. تعمیر و ترمیم تمامی محصولات پاناسونیک در نمایندگی پاناسونیک انجام می گردد. برخلاف تعمیرگاه های غیرمجاز که مدعی تعمیرات پاناسونیک هستند و یک فرد غیرمتخصص را جهت تعمیر تمامی محصولات در نظر می گیرند. این مرکز جهت تعمیرات هر محصول، از متخصصین همان محصول بهره گرفته است.

 

نمایندگی رسمی تعمیرات پاناسونیک در تهران

 

تلفن های بیسیم و رومیزی پاناسونیک با کیفیت خوبشان در ساخت ، چندین سالی است که میهمان خانه ما ایرانیان میباشند . خرابی این تلفنها معمولا به دلیل استفاده طولانی ایجاد میگردد.شعار ما در شرکت ایده آل گستر اینست که هیچ پاناسونیکی دور انداختنی نیست . واحد تعمیرات شرکت ایده آل گستر با بیش یک دهه تجربه و بهره گیری از بهترین تعمیر کاران و همچنین با استفاده از قطعات کاملا ارجینال میتواند هر نوع خرابی در تلفن پاناسونیک شما مرتفع نماید .

 

 

 

انواع خرابی های گوشی بیسیم همچون خرابی کیپد ، خرابی مدار شارژ ، خرابی ال سی دی ، خرابی مدار آنتن ، آب خوردگی و … در اسرع وقت در واحد تعمیرات شرکت رفع و مرتفع میگردد . ساعات کار واحد تعمیرات این شرکت همه روزه ساعت 9 الی 18 و پنجشنبه ها 9 الی 14 میباشد . بدیهی است کلیه گوشی های تلفن پاناسونیک اعزامی از سوی شما 24 ساعت پس از دریافت اعلام هزینه و 72 پس از دریافت به آماده تحویل به شما مشتریان گرامی میباشد

 

 

 

در ادامه شایان ذکر است که:واحد تعمیرات پاناسونیک ضمن سال ها تجربه، از به‌روزترین تجهیزات الکترونیکی در تعمیر و ترمیم قطعات دستگاه های پاناسونیک استفاده می نماید. کلیه ی تعمیرات سخت افزاری  و نرم افزاری با قطعات اورجینال و مناسب‌ترین هزینه در کمترین زمان به مشتریان عزیز ارائه می گردد. نمایندگی پاناسونیک اهتمام ویژه‌ای درخدمات‌رسانی سریع با قیمت‌ها و هزینه‌های تضمین‌شده به هموطنان گرامی دارد.


نصب چند اکانت تلگرام همزمان بر روی گوشی

نصب چند اکانت تلگرام همزمان بر روی گوشی

 

اگر شما هم برای زندگی شخصی، کاری و حرفه‌ای خود از چند ایمیل، شماره موبایل و حساب‌های مجزا در شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنید، احتمالا با دردسرهای استفاده از چند حساب کاربری روی یک گوشی موبایل آشنا هستید. تا چندی پیش برای این کار یا مجبور بودیم زحمت همراه داشتن چند گوشی را به خود بدهیم یا چاره‌ای جز خارج شدن و وارد شدن مکرر به حساب‌های کاربری مختلف را نداشتیم. اما در حال حاضر راه‌های  بسیار ساده‌تری برای این کار وجود دارد. بسیاری از سرویس‌ها و شبکه‌های اجتماعی مانند جیمیل، اینستاگرام، توییتر و حتی فیسبوک مسنجر، امکان استفاده‌ی هم‌زمان از چند اکانت را به اپلیکیشن رسمی خود اضافه کرده‌اند. اما سرویس‌ها و شبکه‌های اجتماعی دیگری از جمله تلگرام وجود دارند که هنوز به صورت رسمی امکان مدیریت چند حساب کاربری را به کاربران نمی‌دهند.

 

خوشبختانه حل این مشکل در تلگرام بسیار ساده‌تر از اپلیکیشن‌های دیگری مانند واتس‌اپ یا فیسبوک است. البته ما در این مطلب دو راه حل برای استفاده از چند اکانت تلگرام روی یک گوشی به شما می‌آموزیم که از دومی می‌توانید برای سایر اپلیکیشن‌ها از جمله واتس‌اپ و فیسبوک هم استفاده کنید. نصب چند اکانت تلگرام همزمان بر روی گوشی

 

اگر شما هم برای زندگی شخصی، کاری و حرفه‌ای خود از چند ایمیل، شماره موبایل و حساب‌های مجزا در شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنید، احتمالا با دردسرهای استفاده از چند حساب کاربری روی یک گوشی موبایل آشنا هستید. تا چندی پیش برای این کار یا مجبور بودیم زحمت همراه داشتن چند گوشی را به خود بدهیم یا چاره‌ای جز خارج شدن و وارد شدن مکرر به حساب‌های کاربری مختلف را نداشتیم. اما در حال حاضر راه‌های  بسیار ساده‌تری برای این کار وجود دارد. بسیاری از سرویس‌ها و شبکه‌های اجتماعی مانند جیمیل، اینستاگرام، توییتر و حتی فیسبوک مسنجر، امکان استفاده‌ی هم‌زمان از چند اکانت را به اپلیکیشن رسمی خود اضافه کرده‌اند. اما سرویس‌ها و شبکه‌های اجتماعی دیگری از جمله تلگرام وجود دارند که هنوز به صورت رسمی امکان مدیریت چند حساب کاربری را به کاربران نمی‌دهند.

 

خوشبختانه حل این مشکل در تلگرام بسیار ساده‌تر از اپلیکیشن‌های دیگری مانند واتس‌اپ یا فیسبوک است. البته ما در این مطلب دو راه حل برای استفاده از چند اکانت تلگرام روی یک گوشی به شما می‌آموزیم که از دومی می‌توانید برای سایر اپلیکیشن‌ها از جمله واتس‌اپ و فیسبوک هم استفاده کنید.

راه حل اول: ساخت اکانت تلگرام در اپلیکیشن‌های متفرقه

 

یکی از خوبی‌های بزرگ اپلیکیشن تلگرام، متن باز (Open Source) بودن آن است. به همین دلیل است که علاوه بر اپلیکیشن رسمی تلگرام، تعداد نسبتا زیادی اپلیکیشن متفرقه هم توسط سایر توسعه‌دهندگان برای آن تولید و منتشر شده. هر کدام از اپلیکیشن‌های متفرقه‌ی تلگرام امکانات و قابلیت‌های اضافه‌ی خاص خود را دارند که در اینجا موضوع بحث ما نیست. نکته‌ی مهم این است که می‌توانید از این اپلیکیشن‌های متفرقه در کنار اپلیکیشن اصلی تلگرام روی یک گوشی برای مدیریت چند اکانت هم‌زمان استفاده کنید. بدین ترتیب می‌توانید با نصب کردن اپلیکیشن‌هایی مانند موبوگرام، آنگرام و پلاس مسنجر برای اندروید یا تله گرام و آیتله برای iOS، روی یک گوشی دو یا چند اکانت تلگرام داشته باشید.

 

فراموش نکنید از آنجا که ساختن اکانت تلگرام نیاز به شماره موبایل دارد، برای داشتن چند حساب لازم است چند سیم‌کارت داشته باشید. تفاوتی نمی‌کند از گوشی دو سیم‌کارت استفاده کنید یا سیم‌کارت دوم را روی یک گوشی دیگر قرار دهید، تنها کافی است پس از وارد کردن شماره موبایل، کد فعال‌سازی را که از طریق پیامک برای شما ارسال می‌شود به اپلیکیشن بدهید.

راه حل دوم: کپی کردن اپلیکیشن اصلی تلگرام

 

راه حل دوم استفاده از اپلیکیشن‌هایی است که به طور ویژه برای اجرا کردن دو یا چند نسخه از یک اپلیکیشن واحد طراحی شده‌اند. این راه حل شاید به سادگی راه حل اول نباشد، ولی حسن آن اینجا است که می‌توانید از آن علاوه بر تلگرام برای هر اپلیکیشن دیگری مانند واتس‌اپ، فیسبوک، اسپاتیفای و… استفاده کنید. البته برخی از کمپانی‌ها مانند هوآوی این قابلیت را به صورت پیش‌فرض روی گوشی‌های خود قرار می‌دهند.

 

با این حال اگر گوشی شما این قابلیت را ندارد، همیشه امکان استفاده از اپلیکیشن‌های ویژه‌ی این کار را خواهید داشت. اپلیکیشن App Cloner یکی از بهترین نمونه‌ها در این زمینه است. App Cloner به کاربران اندروید اجازه می‌دهد یک نسخه‌ی کپی از اپلیکیشن اصلی تلگرام (یا سایر اپلیکیشن‌ها) تهیه کنند و با یک اکانت جدید به آن وارد شوند. بدین ترتیب می‌توانید دو نسخه از یک اپلیکیشن را روی یک گوشی در کنار هم اجرا کنید. App Cloner برای ساده‌تر شدن مدیریت حساب‌ها، امکان تغییر دادن نام و آیکن نسخه‌ی دو اپلیکیشن‌ها را هم به شما می‌دهد.

 

اپلیکیشن Parallel Space نمونه‌ی دیگری است که تقریبا مشابه با App Cloner عمل می‌کند. Parallel Space از اپلیکیشن‌های بیشتری پشتیبانی می‌کند، ولی بر خلاف App Cloner نسخه‌ی کپی‌شده‌ را مانند یک اپلیکیشن عادی روی صفحه‌ی هوم یا اپ دراور قرار نمی‌دهد. این یعنی برای ورود به نسخه‌ی کپی‌شده‌ی تلگرام یا سایر اپلیکیشن‌ها باید ابتدا اپلیکیشن Parallel Space را باز کنید.

 

در نهایت باید به این نکته هم توجه داشته باشید که امکان بروز مشکلاتی مانند هنگ کردن یا مصرف زیاد باتری در اثر استفاده از اپلیکیشن‌هایی مانند App Cloner یا Parallel Space وجود دارد. همچنین ممکن است با تغییر کد در نسخه‌های جدید، پشتیبانی از تلگرام یا سایر اپلیکیشن‌ها در هر زمانی دچار مشکل شود. طبیعتا در این روش هم برای ساختن چند اکانت تلگرام به چند سیم‌کارت نیاز خواهید داشت.

منبع : idehaltech